Last news in Fakti

5 Август, 2014 19:12 1 350 0

Сърбин обрал златарско ателие в София

  • сърбин-
  • обрал-
  • златарско ателие-
  • крадец

Кражбата била извършена още на 9 юли

Сръбски гражданин е задържан за кражба от златарско ателие на бул.” Княгиня Мария Луиза”, извършена на 9 юли.

Собственикът, подал сигнал в Пето РУ обяснил, че  около 18.20 ч. същия ден в магазина влязъл млад мъж, говорещ на сръбски език, и поискал да разгледа дамски  златни гривни. Продавачката изнесла на плота кантонерка с исканите накити, клиентът грабнал четири от тях и избягал.

По случая било образувано досъдебно производство, започнало и разследване, в хода на което е установен и задържан извършителят П.С./20г./. Инкриминираните вещи са намерени и иззети.

След доклад на материалите по случая в Софийска районна прокуратура на чужденеца му е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл.194 от НК и взета мярка за неотклонение „задържане под стража” за срок от 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА