Last news in Fakti

1 Септември, 2014 11:13 3 031 8

Кола се блъсна в каруца, пострада британка

  • кола-
  • блъсна-
  • крауца-
  • британка

В автомобила е пътувала британска двойка

Кола се блъсна в каруца, пострада британка - 1
Снимки: TV7

Тежка катастрофа затвори тази нощ пътя Русе-Разград, съобщиха от TV7. Причината - необозначена със светлоотразителни знаци каруца е била блъсната от лек автомобил. При инцидента е пострадала пътничката в колата, а животното е починало.

Инцидентът е станал малко преди 23 ч. в района между Цар Калоян и село Писанец. Леката кола, в която са пътували британски гражданин и съпругата му, се е движила в посока Разград. По неизяснени засега причини каруцата е навлязла в платното им. Водачът й, жител на село Писанец, се е прибирал у дома от панаира в Цар Калоян.

На мястото на инцидента веднага са били изпратени екипи на "Спешна помощ", полицията и пожарната. Шофьорът на колата е бил силно афектиран от случилото се. Жената е откарана в разградската болница без опасност за живота.

Причините за инцидента тепърва ще се изясняват, но се предполага, че водачът на каруцата е задрямал – най-вероятно под въздействието на алкохол.

„Не можах да разбера нищо. Аз карах отдясно и в един момент убиха коня“, твърди собственикът на каруцата.

"Пиян си", крещи британецът, чиято жена пострада, а колата му се превърна в купчина ламарини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Johny

    0 2 Отговор
    100% ще изкарат човечеца виновен, само защото инцидента е с англичани....пфффф

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Shmeker

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Johny":

    Човечецът е виновен. Едва ли е имал фенер, светлооразители и т.н. на каруцата си. А и пътя може да се забранен за каруци.

    Това е много голяма опасност за всеки водач, много трябва да се внимава през нощта за каруци, колоездачи и т.н.
  • 3 гост 1

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Johny":

    Ти явно приятел... не си шофьор ,защото "човечеца" 1во няма никаква работа на асвалтов скоростен път, 2ро почерпен (какво като е с талига...с талига,с талига ама е излязал на шосето) и 3то кой знае какъв мургалия (щом нищо му няма...!) е този твоят "човечец" и като знаем как им пука от законите и правилата в държавата ... ами добре,че не е утрепал някой в колата.

    Коментиран от #4

  • 4 Johny

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост 1":

    Съгласен съм, че най-вероятно е черничък, факт е и че няма място на пътя...просто казвам, че ще се раздуха станалото повече, зощото са намесени чуьденци.
  • 5 mitko mitov

    0 0 Отговор
    Със сигурност англичанина е изпаднал в шок от инцидента .Такова нещо в Англия не може да види ,каруца по пътя и то в 23 часа вечерта.
  • 6 аз

    1 0 Отговор
    Пострадалата жена е българка, а англичанина живее от дълги години в България, жалко че "журналистите" не са разбрали ПОНЕ това! Циганин с 2.6 промила на дрегер, ще го питат какво е станало. Полицията е установила-навлизане в насрещното платно от галопиращ кон с каруца и пиян, залян ром, какво е можел да направи шофьора????
  • 7 Владислав Димитров

    0 0 Отговор
    Всичко е точно (жертви няма ) само дето кобилката е опънала копитата .
  • 8 англичаните

    0 0 Отговор
    слизам иго доубив-амм и добрее че се е бласнал в англичанин мизерници и бокуциса а ма и ни неставаме . семеиство англичани си отавиха дето да го гледат комшите 3 месеца те се прибраха в англиа историята е за телевизията но наште оправници скриват много нешта за чуждеците