Last news in Fakti

9 Септември, 2014 20:05 3 518 0

Перверзникът от "Меден рудник" застана разплакан пред съда

  • янчо великов-
  • "меден рудник"-
  • блудствал-
  • бургазлийки-
  • домашен арест

Блудникът Янчо Великов остава в ареста

С разплакани очи застана пред съда меденруднишкият насилник, блудствал с бургазлийки. Днес се гледа мярката му за неотклонение. „Дръжте се мъжки, също както когато сте вършили тези неща”, се обърна към обвиняемия съдия Катя Господинова, предаде регионалният сайт Gramofona.com.

Перверзникът е обвинен в това, че в рамките на 1 час три пъти се е опитал да блудства с жени на територията на бургаския квартал „Меден рудник”.

23-годишният Янчо Великов направил пълни самопризнания. По думите на адвоката му, обвиняемият има психически проблеми, заради които тези самопризнания  са субективни.

Мълчалив, със сведена глава, мъжът не смееше да гледа към съдебния състав. Освен тезата, че е невменяем, не стана ясно доколко блудникът разбира и говори български, тъй като не можеше да отговаря на зададените му въпроси. Въпреки това Янчо заяви, че повече няма да върши „тези неща”. По негови и на адвоката думи, по време на злодеянията виновникът бил пиян.

Адвокатът Благой Потеров поиска отвод на заседателите, след което пък изтегли молбата си.

Също така поиска мярка за неотклонение „домашен арест” за клиента си. Аргументите са, че е глава на многодетно семейство. Домът на изверга се намира на ул. ”Петрова нива” в най-големия бургаски квартал, където живее със семейството и родителите си. На теория, меденруднишкият блудник има съпруга и три деца, от които едното е едва на 2 месеца. Въпреки това, в актовете на децата Янчо не фигурира като баща. Освен обещанията за добър и почтен живот оттук нататък, чрез адвоката си, обвиняемият обеща да признае децата.

Той ще бъде съден по бързото производство и най-вероятно до 2 седмици ще стане ясна присъдата му. 

Съдът отказа молбата за „домашен арест” и върна бургазлията в ареста. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА