Last news in Fakti

4 Ноември, 2014 14:21 3 111 1

Пробация за бургазлия, пуснал в интернет порно клип с любовницата си

  • пробация-
  • бургазлия-
  • пуснал-
  • интернет-
  • порно клип-
  • любовницата

Той е разпространил клипчето без съгласието на жената

Бургазлия сключи споразумение с Районната прокуратура и отърва затвора по обвинение в разпространението на порнографски материали, съобщиха от gramofona.com. Той получи наказание пробация с две пробационни мерки, които трябва да изпълнява за срок от 6 месеца.

През месец март миналата година Ивайло Петков снимал с мобилния си телефон докато прави секс с жена в бургаски хотел. Това се случило в дните от 26 до 28 март, а партньорката му била една и съща.

Два месеца по-късно Ивайло качил клипчето със сексеансите в интернет и го пуснал във Фейсбук, без съгласието на жената. Порнографският запис бил с продължителност 15 мин. и 30 сек.

Обвинението срещу него е по чл. 159 от Наказателния кодекс за разпространението на порнографски материали.

Ивайло обаче признал вината си и поискал да сключи споразумение, което съдът днес одобри. В следващите 6 месеца бургазлията ще трябва да се разписва в най-близкото полицейско управление и да се среща с пробрационен служител.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 fако

    0 0 Отговор
    като пушете такива матеряли, то би трябвало да давате и линк към клипчето. Иначе не става !