9 Януари, 2015 11:53 1 529 5

Оскверниха църква в Шумен

  • оскверниха-
  • църква-
  • шумен

Извършителят е задържан

Задържан е мъж осквернил църква в Шумен, съобщиха от полицията в града.

На 7 януари в 17:58 часа в оперативната дежурна част на ОДМВР Шумен е получен сигнал, че мъж е извършил непристойни действия като е изписал обидни изрази и са нарисувани символи по входната врата на църковен храм в централната част на град Шумен.

На място е изпратен автопатрулен екип на РУ на МВР Шумен. Установена е самоличността на мъжа осъществил тези действия - 49-годишен мъж от град Шумен.

Той е задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владимирова

    0 0 Отговор
    Докато нарушителите ги галим с перце ще виждаме сградите "художествено украсени" с какви ли не простотии. Крайно време е да се въведе санкцията"обществено полезен труд". Сега този "художник" да бъде осъден по бързата процедура и за своя сметка да възстанови първоначалния вид на храма. На крадците, които не ги лови закона,защото кражбите са под минималната заплата също да ги съдят по бързата процедура и да изработят 5 пъти стойността на откраднатото в полза на жертвите или обществото. Крути мерки, господа, защото вижте до къде докара чувството за безнаказаност.
  • 2 Кобрата

    0 0 Отговор
    Човечеството взе да прекалява...има хора, които вече от бога не ги е страх пък какво остава за някой друг.
    Такъв човек заслужава не да го убиеш ами да го пребиваш всеки ден от бой и бавно и мъчително да умре. Да направиш такова нещо било то на църква или на друго свещено място е като да се гавриш с бога, което е немислимо
  • 3 Дочката

    0 0 Отговор
    Трябва да го набият да му дойди акъ.д
  • 4 Дочката

    0 0 Отговор
    Трябва да го набият да му дойди акъла
  • 5 Дяката

    0 0 Отговор
    Трябва ама трябва и снимка да му пуснат че като го видя да го опрая хубу,хубу и да му резна от дъно карабината,та да се превъзпита малко!!!