Last news in Fakti

15 Януари, 2015 17:29 2 977 1

Убитият в Петричко е бил застрелян

  • убитият-
  • петричко-
  • застрелян-
  • убийство-
  • петрич-
  • бизнесмен

Огнестрелните рани са в областта на главата

Убитият в Петричко е бил застрелян - 1
Снимка: Struma.com

Бизнесменът Орхан Изиров е бил застрелян, а не както се смяташе първоначално, че е ударен по главата. Това сочи съдебно-медицинска експертиза. Скулата му  от едната страна е раздробена.

Констатирано е, че причина за настъпилата смърт на бизнесмена са огнестрелни рани в областта на главата.

Мъжът е застрелян около 18:46 часа на 14.01.2015г. в РУП-Петрич, когато е подаден и сигналът за починал мъж встрани от пътя между с.Първомай и с.Кърналово, община Петрич. 

От пристигналият на място екип на ЦСМП-Петрич е констатирана смъртта на лицето.Полицейските служители на РУП-Петрич са установили самоличността - починалият е Орхан Изиров  на 46 години от Петрич, съпруг на заместник-директорка в едно от училищата в Петрич.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.115, ал.1 от НК.

Работата продължава.

Припомняме, че убитият стопанисвал от години модерен бар в петричкото село Яворница, голямата му къща е превърната в хотел.

Изиров е познавал убийците си, пушили са преди да бъде убит, твърдят криминалисти. Колата му, която не се води на негово име е била в близост до трупа му, също стана ясно днес. Няколко са версиите по които полицията работи. Едната е отмъщение на канабисови барони в района, на който Орхан пречел да "работят" в селото. Другата версия е нападение с цел грабеж.

Семейството му и приятелите му недоумяват кой е застрелял  Изиров и защо.

След аутопсията трупът днес бе докаран в дома му, където са се събрали близки и приятели. Писъци огласиха селото.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 агроном

    1 0 Отговор
    .аси асмите...януари месец пък те зелени?