Last news in Fakti

15 Януари, 2015 21:32 1 719 1

Двама убити при антитерористична операция в Белгия

  • убити-
  • терористи-
  • белгия-
  • операция

Полицейски акции се провеждат в цялата страна

Двама души са убити при антитерористична операция в град Вервие в източната част на Белгия. Има и един ранен, съобщи белгийската телевизия RTBF. Тримата са се върнали наскоро от Сирия.

Инцидентът е станал около 17:45 часа местно време. Районът на гарата е отцепен. Има задържани. Заподозрените са открили огън срещу полицията с автоматични оръжия и пистолети, съобщават от прокуратурата.

Полицията извършва обиски и в други белгийски градове, съобщи още телевизията.

Охраната в централната част на Брюксел е засилена, както и около сградите на европейските институции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Всички Муслита , ходили на заколение в ИДИЛ , трябва да бъдат избити тайно от спец отряд , без много шум. Иначе западните демократи-п...ли , с техните брътвежи за правата не на хората от родината им , а на муслитата дошли незаконно , скоро ще събират трупове по улиците всеки ден. Муслитата освен неграмотни са и страшно нагли. Изземват функциите на местната полиция чрез създаване на мусли-милиции ... Ако това не е върха на наглостта , то кое ? И как така западните псевдо демократи търпят това ? Или ще кажат , че това е етническа особеност ? Ами защо не защитават етническата особеност на собствените си народи ? Голяма , наистина голяма тояга трябва и за евролидерите и европарламента !!!