Last news in Fakti

17 Януари, 2015 13:14 20 107 16

Пиян полицай със сина си бие охрана на нощен клуб

  • полицай-
  • пиян-
  • бургас-
  • планета пайнер-
  • полиция

Това агресирало 41 годишния мъж, който влязъл в словесно пререкание с охраната и скъсал ръкава на униформата на единия от служителите

На 17.01.т.г. около 04.30 ч. в Първо Районно управление „Полиция” – Бургас е получено съобщение за инцидент, възникнал на входа на заведение „Планета Пайнер”, разположено в бившето кино „Септември”, при който клиент в явно нетрезво състояние не е допуснат в заведението от охраната и това довело до агресивно поведение от негова страна, съобщават от полицията в Бургас.
Констатирано е, че клиентът – 41 годишния Д.Г. от Бургас заедно с 21 годишния си син Т.Г., след употреба на алкохол в заведение „Малибу”, разположено на бургаската улица „Георги Кирков”, се отправили към заведение „Планета Пайнер” с намерението да го посетят. Охраната на нощния клуб, съобразявайки поведението си с новите изисквания, въведени в края на 2014 година за опазване спокойствието и здравето на клиентите в увеселителни и питейни заведения, работещи с удължено работно време, отказват да допуснат двамата бургазлии, които били във видимо нетрезво състояние.
Това агресирало 41 годишния мъж, който влязъл в словесно пререкание с охраната и скъсал ръкава на униформата на единия от служителите. Своевременно на мястото на инцидента е извикан полицейски патрул от Първо Районно управление „Полиция” – Бургас, който задържал двама клиенти и ги отвел в районното управление за изясняване на случая. Там агресията на 41 годишния мъж се пренесла върху служителите, които били обиждани и заплашвани.
Констатирано е, че бургазлията е полицейски служител от „Охранителна полиция” на Четвърто Районно управление „Полиция” – Бургас, като по време на инцидента не е бил на работа и не се легитимирал пред охраната на „Планета Пайнер”. Същият заедно със сина си са задържани за срок от 24 часа.
В момента се провеждат процесуално-следствени действия по образуваното досъдебно производство / изземване на записи от видеокамери, разпити на свидетели – очевидци на инцидента и др/. По случая е образувано и дисциплинарно проверка срещу служителя, като за инцидента са уведомени представители на бургаските районна прокуратура и следствената служба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бургазлия

    2 0 Отговор
    и ние очакваме от него да гони престъпници и въвежда ред и спокойствие в града.
    ОТИДЕ СИ г.кОСТОВ И ВСИЧКО СЕ ОБЪРНА С КРАКАТА НА ГОРЕ
    Явно Калоянов трудно овладява положението.
  • 2 пенсионер

    4 0 Отговор
    не да се правят реформи а МВР да погледне как се подбират кандидатите .
    не случайо се говори срд самите полицаи който си плати най много на
  • 3 123

    4 0 Отговор
    "Това агресирало", четем в подзаглавието. Може би дипломираните журналисти са искали да кажат - гресирало? Знам ли?
  • 4 Бургас

    5 0 Отговор
    "Голям" полицай, мъж и баща! Този човек заслужава най-малко уволнение!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 бинго

    4 0 Отговор
    ей голяма работа са тези Българските полицай , Явно са му останали още парички от подкупите през от деня и е решил да си попие още малко ,И утре е пак на улицата и пак ще изкара за другата вечер,
  • 7 778899

    4 0 Отговор
    Ако е бил полицай- нищо няма да има последствия.
    Само вдигат шум.
    Престъпления в България си позволяват да вършат само вътрешни техни хора и шпионите им навън.
  • 8 питам

    4 0 Отговор
    много ми е интересно как ще напишеш български полицаи в множествено число? Сигурно полицайй.
  • 9 КРОМАЗА

    3 0 Отговор
    Големооооо жуналестическооо племпанееее..... Че нали е полицай , то на челото му пише че е безнаказан ....
  • 10 курека

    3 0 Отговор
    агресирало е нещо като л..нирало , нема таквиз слова в нашио язик
  • 11 О храна

    0 1 Отговор
    .аси куцата охрана
  • 12 женския

    0 2 Отговор
    Налагай ги приятелю, гьотере ! Дай ги малко във Вършило да ги налагам и я !!! хахаахахаахаахахах. Да им проведа един урок по физкултура - хахахахаахха.
  • 13 Андрюха

    4 0 Отговор
    Тази статия агресирала българският читател и той си казал: "Брей Мърфи бил прав. Интелекта ня планетата Земя е константа, а населението нараства."

    Коментиран от #16

  • 14 гост

    3 0 Отговор
    Нищо чудно сега да го уволнят от работа тоя глупак, и като остане без заплатката в тая безработица ша му дойде акъла в празната тиква. Те сега много не им цепят басма и доста бързичко ги уволняват за подобни "провинения", за да се покаже пред обществото че уж има ред в полицията......
  • 15 КЙСА

    1 0 Отговор
    Веднага трябва да бъде уволнен! Обществото ни няма нужда от такива.
  • 16 Даскал Петко

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Андрюха":

    Хахах, ако мога да допълня с една поправка Мърфи: "Коефициента на интелигентност се понижава пропорционално на нарастване на населението" като гледам какво става в последно време не само в България :) Мърфи просто не е могъл да знае за съвремието иначе съм сигурен, че така ще изглежда закона му :)