Last news in Fakti

19 Януари, 2015 11:40 3 096 1

Пиян катастрофира, псува и заплашва полицаи

  • пиян-
  • катастрофа-
  • псува-
  • заплашва-
  • полицаи

За предотвратяване на агресивното му поведение и оказаната съпротива, той е задържан за срок от 24 часа, чрез използване на белезници

Пиян мъж предизвика катастрофа и се държа непристойно с полицаи, опитали да го задържат, след като мъжът е напуснал местопроизшествието. Това съобщиха от ОДМВР-Бургас.

На 18 януари тази година в 18.07 ч. в полицията в Малко Търново е получено съобщение за автомобил, движещ се неестествено по пътното платно по ул. "Шипка" в Малко Търново, след което катастрафирал.

Установено е, че автомобила е "Rover", с бургаска регистрация, собственост на 30-годишен мъж от Малко Търново. Мъжът катастрофирал в "УАЗ", с бургаска регистрация, собственост на 46-годишен мъж също от Малко Търново.

Полицейските служители не открили на местопроизшествието водачът на "Rover"-а , предизвикал катастрофата. Това наложило отиването до дома му. Мъжът е открит в жилището си в явно нетрезво състояние, отказвайки да се подчиин на полицейските разпореждания - да представи документи за собственост на МПС и да се яви на мястото на ПТП за изясняване на ситуацията. Той започнал да се държи непристойно, да обижда, псува, заплашва служителите, да ръкомаха и посяга към тях.

За предотвратяване на агресивното му поведение и оказаната съпротива, той е задържан за срок от 24 часа, чрез използване на белезници.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Малко Търново.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ссда

    0 0 Отговор
    Жалкото е, че ще го пуснат без последствия. Според ЗДвП ще му пишат акт за 2000 лв. понеже е напуснал местопроизшествието, който я плати я не.