Last news in Fakti

20 Януари, 2015 10:57 1 723 2

Серийна кражба на акумулатори в Шумен

  • акумулатори-
  • крадец-
  • сериен

През нощта на 18 срещу 19 януари неизвестен крадец (или крадци) е отмъкнал акумулаторите на седем микробуса, съобщиха от полицията в Шумен.

Пет от микробусите са били паркирани на ул. „Генерал Драгомиров” и два на ул. „Средна гора”.

От един автомобил е отнет и седем инчов телевизор. Характерно е, че в превозните средства е проникнато чрез счупване на странична стъкла.

От полицията умоляван гражданите, които могат да дадат информация за тези деяния да се обадят на телефон 054/877221 – дежурен в РУ на МВР Шумен. Анонимността им е гарантирана.

При забелязване на съмнителни лица край леки автомобили умоляваме гражданите да не издават своето присъствие, а да подават своевременен сигнал на телефон 112.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Едикой си

    0 0 Отговор
    И на мен преди време ми отмъкнаха акумулатора от Опел-а, паркиран на ул.Хан Пресиан в София...
  • 2 onq s konq

    0 0 Отговор
    Искам само да поясня че ако имате електромобил,100 пъти эа предпочитане е да ви отмъкнат колата,но да ви оставят акумулатора!