Last news in Fakti

2 Февруари, 2015 12:27 1 743 2

Задържаха 40-годишен мъж за убийство в Перник

  • мъж-
  • убийство-
  • перник

Той е криминално проявен

40-годишен мъж е задържан за убийство в Перник, съобщиха от полицията в града. Убийство е разкрито за по-малко от четири часа.

Сигнал за намерен мъртъв 35-годишен мъж бил подаден на 1 февруари, в 3, 30 ч. Било съобщено, че инцидентът се разиграл в ресторант в пернишкия кв. „Изток”. Пристигналите на място полицаи и служители на ЦСНМП – Перник констатирали смъртта на мъжа.

Незабавно започнало разследване и много бързо бил намерен и задържан извършителя, 40-годишният А.М. с арменско гражданство. Той е криминално проявен, познат с нанасяне на средна телесна повреда, кражба, изнудване, обсебване и шофиране на автомобил с концентрация на алкохол в кръвта над 1, 2 промила.

След свадата мъжът се е укрил при сестра си в гр. Радомир. Било изяснено, че жертвата и извършителя се скарали, при което потърпевшия бил намушкан с нож смъртоносно. Мотивите тепърва ще се изясняват. Трупът на починалия е закаран в Съдебна медицина – Перник за аутопсия.

40-годишният е задържан за 24 ч. и предстои да му бъде повдигнато обвинение.

Започнато е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аз

    0 0 Отговор
    Поредния "познайник" на куките на свобода
  • 2 Кобрата

    0 0 Отговор
    Само трепане , главата от шията да му отрежат