Last news in Fakti

30 Март, 2015 01:00 1 928 1

Смъртни заплахи към шефа на Би Би Си заради уволнението на Джеръми Кларксън

  • bbc-
  • заплахи-
  • джеръм кларксън

Тони Хол се намира под непрестанна охрана

Шефът на британската телевизия Би Би Си Тони Хол е получил смъртни заплахи, причинени от неговото решение да уволни водещия на култовото предаване “Top Gear”Джеръми Кларксън, съобщи британското издание "Телеграф".

През последните години драйвстайл предаването беше най-успешното шоу в ефира на медията, основно благодарение на провокативния стил на водене на Кларксън. Той обаче бе уволнен след серия провинения в ефир и побой над изпълнителния продуцент на шоуто. Сега Хол е получил заплахи  по имейла от верни фенове на водещия.

В момента британската полиция разследва заплахите. Според „The Mail on Sunday“ Хол и неговата съпруга се намират под 24-часова охрана. Говорителят на Скотланд Ярд заявява по случая:

„Полицията в Уестминстър разследва сигнал за заплахи за убийство. Към момента няма арестувани по обвиненията.“

Заплахите са пристигнали по един от мейлите на Би Би Си, малко след като бе официално обявено, че Кларксън е освободен от своите задължения. Има информации, че шефът на охраната на Би Би Си е поискал представители на специализираните сили за сигурност да се присъединят към охраната на лорд Хол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    1 0 Отговор
    Сигурно Джеръми му ги праща анонимно за да бъде възстановен на работа :)