13 Май, 2015 17:49 3 154 2

Разбиха престъпна група за проститутки

  • разбиха-
  • престъпна-
  • група-
  • проститутки

Обвинения са повдигнати на петима участници в организираната престъпна група

Престъпна група, занимавала се с трафик на хора е неутрализирана от служители на ГДБОП, съобщи МВР.

Операцията е проведена на вчера по образувано досъдебно производство в Специализираната прокуратура срещу организирана престъпна група, създадена с цел набиране, транспортиране и сексуална експлоатация на жени в страна от Западна Европа.

Акцията е реализирана на територията на гр. Ботевград от екип от следователи в Отдел „Следствен“ при Специализирана прокуратура, служители от ГД “Борба с организираната престъпност“, ОДМВР-София и полицаи от Ботевград под ръководството и надзора на Специализирана прокуратура.

Извършени са претърсвания на четири адреса на лица, имащи отношение по досъдебното производство. Иззети са вещи и предмети, имащи отношение към воденото дело, както и акцизни стоки без бандерол.

Обвинения са повдигнати на петима участници в организираната престъпна група. На двама от тях – 46-годишен мъж и 48-годишна жена, са повдигнати обвинения за трафик на хора и за участие в организирана престъпна група, наложено им е и прокурорско задържане до 72 часа.

Предстои предявяване на обвиненията на останалите трима участници в групата.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tati

    0 1 Отговор
    айди бе к..вите се разкарват във Б-я на всяко околовръстно във софия русе варна добрич и.н................. със сводниците си ! какво не ги виждат ~ не го знаят ли? те тръгнали във западна европа да ги оправят
  • 2 Стефан Иванов

    1 0 Отговор
    О,знаят ги,приятелю,как да не ги знаят,НО ТИЯ ПРОСТО НЕ СА СИ ПЛАТИЛИ!!!