Last news in Fakti

16 Май, 2015 11:11 4 410 1

Известен магнат е бил убит във Вашингтон

  • сащ-
  • магнат-
  • полиция-
  • савас савополус

Двете дъщери на семейството за щастие са се намирали в частен пансион и в момента властите се грижат за тяхното психическо състояние

В елитен квартал на град Вашингтон, недалеч от дома на вицепрезидента на САЩ Джоузеф Байдън бяха открити четири трупа, съобщава в. "Вашингтон поуст".

От полицията потвърдиха, че става дума за убийство с нож или тъп предмет. След това е бил направен опит престъплението да бъде прикрито като се инсценира пожар.
Силите на реда обявиха, че жертвите са разпознати. Те са 46-годишният президент на строителната компания American Iron Works Савас Савополус, неговата съпруга Еми Савополус, техният 10-годишен син Филип и 57-годишната им помощница.

Двете дъщери на семейството за щастие са се намирали в частен пансион и в момента властите се грижат за тяхното психическо състояние.
Полицията разследва причините за тежкото убийство.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ддд

    1 0 Отговор
    ех ако беше в москва ..пак путин щеше да е виновен и ,,варварска,, русия