Last news in Fakti

13 Юни, 2015 15:53 2 103 2

Разбиха домашен цех за канабис

  • разбиха-
  • домашен-
  • цех-
  • канабис

Иззети са 10 килограма изсушен канабис

Разбиха домашен цех за канабис, съобщиха от МВР.

Полицейската операция за противодействие на производството и разпространението на наркотици е проведена вчера. При претърсване в дома на 22-годишен в с. Християново, в пристройки към къщата полицаите намерили 32 растения канабис в различен етап на развитие, с общо тегло 8 кг. В закрита пристройка на къщата са намерении и иззети 2 полиетиленови чувала и 4 пластмасови кутии, пълни със суха зеленикаво-кафява тревиста маса, която при наркотеста реагира на канабис. В печка в една от стаите на къщата, служителите открили и 2 топчета канабис, а в багажното отделение на лек автомобил, собственост на 22-годишният - 2 торби със същата тревиста маса и електронна везна.
Общото количество на намерената и иззетата суха тревиста маса е 10 кг.

22-годишният е задържан във Второ РУ – Стара Загора за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТИРАМИСЮ

    0 0 Отговор
    Ехааа, в това село имало и трамваи чак.
  • 2 раптор

    0 0 Отговор
    Каква е тая плява на снимката? Все едно са набрали мащерка... Куките пак са спипали най-жалкия човечец... големите риби са недосегаеми.