21 Юли, 2015 08:46, обновена 21 Юли, 2015 17:09 3 276 6

Тригодишно дете e пребито жестоко

  • тригодишно-
  • дете-
  • пребито-
  • софия

Детето е с опасност за живота

Тригодишно дете беше пребито жестоко снощи в София. Момченцето е настанено в болница с тежки травми и пряка опасност за живота, съобщиха за Факти.бг от СДВР.

Заподозрените за тежкото престъпление двама младежи са задържани. Ще се изясняват причините за тежкия побой, довел до опасност за живота на детето.

18-годишните Александър Донков и Патрик Първев  ще бъдат обвинени в опит за убийството на тригодишния Христо .

СГП започна разследване за опит за убийство на 3-годишно дете, съобщиха от прокуратурата.

След сигнала, подаден вчера, незабавно е започнало разследване на случая и извършителите на деянието – двама мъже на по 18 г., са задържани за срок до 24 часа. Мъжете са полагали грижи за детето в апартамент в столичния квартал „Зона Б19”, където са му нанесли тежък побой.

В рамките на днешния ден (21.07.2015 г.), извършителите на деянието ще бъдат привлечени като обвиняеми от СГП за опит за убийство на малолетно лице и ще бъдат задържани от прокурор за срок до 72 часа.    

Момченцето на име е прието в "Пирогов" в кома, съобщиха от лечебното заведение. То има голям кръвоизлив в мозъка, а по крайниците, по лицето и по врата са установени и стари синини. 

За побоя са задържани две момчета на 18 години - Александър и Патрик, предаде БНР. Те били наети от майката на Христо Невена Василева да се грижат за него, тъй като тя работи като цигулар на пътнически кораб. Заподозрените за тежкото престъпление са откарани в СДВР. Близки до разследването разказаха, че детето е заливано с вода от момчетата като наказание, душено е и е ритано. 

Същевременно стана ясно, че майката на пребитото дете се е прибрала в България, след като е била информирана за случилото се.

Сигналът за случая е подаден в полицията от съседка. 

Образувано е досъдебно производство. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Кой наема за детегледачки две 18 годишни момчета?
    Бас ловя, че или са цигани или наркомани!!!
  • 2 Госд

    0 0 Отговор
    Това трябва да е опит за убийство
  • 3 Крум Янкулов

    0 0 Отговор
    САМО МИ ГИ ДАЙТЕ
  • 4 милянка

    0 0 Отговор
    има гнило нещо ,но не мога да разбера кво е то!

    Коментиран от #6

  • 5 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Държава в която 3 годишни деца си отиват заради побой има ли бъдеще????Овчедушното население си казва - ееееееееееееееее нали не се случи на мен и си трае!!!!Населението си трае и не му пука!!!!Та изнасилили някоя мома в парка и умряла....та пребили друга с тесла....народа трае!!!!Стиска палци да не го стигне и като седне на компа е велик.....особено след втората ракия!!!!НЕ НАРОД А МЪРША - копирайте и прочетете в гугъл за какво иде реч мои мършави сънародници с преклонени до земята главици!!!!
  • 6 Пацо

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "милянка":

    Съгласен съм с теб, наистина има нещо гнило.
    Майката работи на кораб и оставя 3 годишното си дете с месеци наред на двама хлапешника, които за себе си не могат да се грижат??? Как пък не!