31 Август, 2015 12:53 2 028 1

Жена почина а 4-ма души берат душа след катастрофи в бургаско

  • жена-
  • почина-
  • берат-
  • берат душа-
  • катастрофи-
  • бургаско

Сред тях е и момиченце на 5 г.

Възрастна жена почина а 4-ма души берат душа след катастрофи в Бургаска област. Сред тях е и дете на 5 години, съобщиха от полицията в Бургас. Двама от пострадалите са велосипедисти.

Първият инцидент е станал на 28 август в 11.05 ч. в с. Кошарица, вилно селище "Чолакова чешма". На прав пътен участък с добра видимост, по неустановени до момента причини настъпва катастрофа между автобус MAN А 03, със софийска регистрация, управляван от 41-годишен мъж от Нови Искър и велосипедист на 62 г., който е латвийски гражданин, продължително пребиваващ в България и живеещ в Несебър.

От инцидента пострадал велосипедистът, който е откаран в МБАЛ - Бургас с диагноза "хематологичен шок и откъсната дясна ръка", с опасност за живота.

На  следващия ден пък в 13.10 ч. на поморийската улица "Княз Борис І" в района на бл. 25, по неустановени до момента причини възниква катастрофа между движещия се в права посока лек автомобил Peugeot Partner, с бургаска регистрация, управляван от 45-годишен мъж от Бургас и предприелия ляв завой велосипедист на 61 г. от Поморие.

От инцидента е пострадал велосипедистът, който е настанен за лечение в отделение "Реанимация" на МБАЛ – Бургас, в кома, с опасност за живота.

На същия ден в 13.25 ч. на автомагистрала 'Тракия" на 323 км. +500 м. до разклона за с. Екзарх Антимово в посока София, поради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол в условията на десен завой (изход от автомагистралата към разклона за с. Екзарх Антимово), самостоятелно катастрофира, блъскайки се в каменен скат между разклона и магистралата, лек автомобил Toyota Corolla, със софийска регистрация, управляван от 63-годишната жена от София.

От катастрофата на място е загинала майката на водачката – жена на 90 г. Пострадали са и водачката на автомобил, която е с опасност за живота и открита фрактура на десния и 5-годишната й внучка, също с опасност за живота и разкъсна контузия на главата и фрактури на двете подбедрици. Те са откарани и настанени за лечение в МБАЛ – Бургас.

Работата по всички случаи продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пацо

    0 0 Отговор
    "...велосипедист на 62 г., който е литвийски гражданин...".
    Латвийски гражданин, от Латвия или литовски гражданин, от Литва.