Last news in Fakti

9 Септември, 2015 06:15 17 498 11

Кикбоксьорка преби изнасилвач

  • кикбоксьорка-
  • преби-
  • изнасивач

Престъпникът вече е осъден на четири и половина години затвор

Кикбоксьорка преби изнасилвач - 1
Снимка: БТА/AP

Изнасилвач беше пребит от състезателка по кикбокс, съобщи Metro.

40-годишният Марк Уилис е имал много лош късмет с набелязаната от него жертва. Той е нападнал 25-годишна британка в Челтнъм, Глостършир. Той й нанася няколко удара в лицето, след което я поваля и се опитва да й свали дрехите. Жертвата обаче бързо се осъзнала. Тя се измъква от захвата му и приковава главата му в хватка от ММА между краката си.

Жената е държала нападателя в захвата, докато той не губи съзнание, след което вика полиция. Уилис е бил обвинен в друго сексуално нападение само преди година. В крайна сметка след последното си нападение той е осъден по бързата процедура на 4 години затвор.

Жената, която е пожелала анонимност, заяви след делото: „Щастлива съм, че цялото това преживяване вече свърши. Благодарна съм на всички полицаи, които работиха по случая. Надявам се хората да вземат пример от случилото се и да говорят с полицията, ако са жертви на сексуално насилие.“
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Хванала го между краката си и човека припаднал...от какво ли
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Оправете си заглавието, че няма нищо общо с кик бокса! Хватка от ММА със задушаване какво общо има с кик бокса бе?? Като пишете глупости поне ги напишете грамотно!
  • 3 опсмопсус

    1 0 Отговор
    Жените изпадат в ступор.Паниката ги вцепенява.
    Ако е хладнокръвна вади джобното ножче и в областа на корема, ръга колкото може, или директно в гърлото и готово.
    20 такива случея раздухани от медиите ще прекратят изнасилванията!
  • 4 Бай Хой

    1 1 Отговор
    Требе бая да е смардело между краката й та мераклията юнак да сдаде багажо.......
  • 5 Мария

    1 0 Отговор
    Първо браво на младата жена, че не е загубила самообладание.
    И по-голямо БРАВО на съдебната им съдебна система, която реагира бърза и категорично. Не знам дали ще доживеем и ние такава съдебна система. При нас не за ОПИТ за изнасилване, а за жестоко УБИЙСТВО няма ефективни присъди. Съдии, прокурори и адвокати- наглеци. А Темида със запушени уши, затворени очи и каменно сърце.
  • 6 ЛюТеНиЦаТа

    1 0 Отговор
    Тоя трябва да е бил мноооого закъсал да налети на англичанка -както е известно тези не се къпят ,не са чували думата епилация и повечето са дебели и грозни с бяла кожа !!!!
  • 7 фаг6

    1 0 Отговор
    лизал ли е малко докато е бил между краката и
  • 8 Hmmm

    0 0 Отговор
    Англичанките и са готини, и не всички са дебели - май ги бъркате със северно американките, а че се къпят по 2 пъти на ден го знам защото съм живяла там и съм делила къща с няколко местни. И са много, много готини като характер, стига да си точен с тях.

    Браво на момичето, първо че се е справила сама, второ че е отишла в полицията и не е потулила случай като огромния процент жени жертва на нападения.
  • 9 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    КИК БОКС И ММА СА РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ
  • 10 Сложно

    0 0 Отговор
    Много сте компетентни всички :) С този захват, в който двата й крака го притискат за врата, при по-силен захват губиш съзнание :) Прочетете малко
  • 11 горд софиянец

    0 0 Отговор
    затвор, агресивна жена