Last news in Fakti

17 Ноември, 2015 15:16 1 148 2

Крадецът на кутия с дарения за болно дете остава в ареста

  • остава-
  • ареста-
  • лечение-
  • болно дете-
  • крадецът

28-годишният Мартин Коларов е наркозависим и е осъждан за държане на наркотици

Варненската районна прокуратура привлече днес, 17 ноември 2015 г., като обвиняем 28-годишния Мартин Коларов и го задържа за срок до 72 часа за кражба на кутия с дарения за лечението на болно дете.

На 9 ноември 2015 г. 28-годишният варненец заедно с неустановена до момента жена, която е съучастник в кражбата, влезли в магазин на ул. „Батак” във Варна и откраднали кутията, в която клиентите на магазина оставяли дарения за лечението на болно дете. Сумата в кутията била около 120 лева.

Действията на двамата съучастници са записани на охранителната камера в магазина. Съучастничката на Мартин Коларов се укрива и се издирва от полицията.

28-годишният Коларов е наркозависим и е осъждан за държане на наркотици. Кражбата на кутията с дарения е извършена в изпитателния срок на условната му присъда. След изтичане на 72-часовото задържане Районната прокуратура във Варна ще поиска от съда налагане на постоянна мярка „Задържане под стража” спрямо Мартин Коларов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошко

    0 0 Отговор
    дайте му 1грам от най-чистия хероин,спринцовка и той ще ви каже още какво му трябва....и повече с тоя никой няма да се разправя..
    и не само на него-на всички зависими и се обзалагам,че повече няма да има зависими....
    сега нека на фона на това деяние да ми се обясни колко бил важен човешкия(наркоманския) живот...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.