30 Септември, 2011 13:39 2 769 2

Стопаджия задигнал 10 хиляди евро

  • крадец-
  • заловен

След бързите съвместни действия на криминалисти от районните управления в Септември и Костенец бил заловен стар познайник на полицията за кражба на 10 600 евро, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Криминално проявеният Й.Й. /62 г./ от с. Марица е задържан в полицията  за 24 часа. На 28 септември вечерта жител на гр. Септември съобщил в полицията, че от автомобила му е задигната голяма сума пари. Пред служителите на реда потърпевшият разказал, че докато пътувал за Велинград, в района на с. Мирово качил «на стоп» непознат възрастен мъж, който го помолил да го закара до Костенец.

Докато непознатият се настанявал във возилото, шофьорът преместил чантичката си с пари и документи на задната седалка. В момента на слизане, пътникът сложил нещо в джоба на връхната си дреха, но шофьорът не обърнал внимание и продължил пътя си. Едва когато стигнал във Велинград установил, че парите и документите му са изчезнали.

 

Служителите на реда бързо влезли в следите на извършителя и в с. Марица задържали Й.Й. При проверката се оказало, че мъжът има богато криминално минало. По случая се води досъдебно производство.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    2 0 Отговор
    mi zatova nese kachvat takiva individi.
  • 2 Даниела Николова

    0 0 Отговор
    стопаджия да качиш и да оставиш толкова пари в чантичка на седалката!?