Last news in Fakti

2 Октомври, 2011 16:34 1 137 0

Разкриха мним грабеж в Лом

  • лом
Разкриха мним грабеж в Лом - 1
БГНЕС

 Инсцениран грабеж на игрална зала за 10 000 лв. в Лом разкриха полицаите от РУП Лом. На 22 септември в 19.06 часа от игрална зала в града бил получен сигнал за извършен грабеж. Парите - 10 000 лв. били отнети, след като управителката - Ц.Т./36 г./ от Лом, била нападната и завързана със самозалепваща бандажна лента. При извършеното разследване криминалистите установили, че 36-годишната жена за кратък период от време след серия злоупотреби е нанесла парични загуби на заведението в размер на 10 997 лв.

За да прикрие липсващата сума, тя се договорила с 43-годишния С.Н. от Козлодуй - неин познат и редовен клиент на залата, и двамата планирали да инсценират грабеж. С.Н. намерил още един съучастник - 29-годишният Т.В. от Козлодуй, криминално проявен и осъждан. Според уговорката на 22 септември 29-годишният Т.В. влязъл в игралната зала през помощен вход и в офиса на втория етаж завързал със самозалепваща бандажна лента управителката, без да отнема пари или вещи.

По-късно жената подала сигнала, че липсват 10 997 лв. В хода на работата са проведени редица процесуално-следствени действия и са събрани свидетелски показания, част от тях дадени пред съдия от Районен съд - Лом, както и самопризнания на участниците в инсценираното престъпление. Работата по случай продължава с оглед извършено престъпление по смисъла на чл. 201 от НК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА