Last news in Fakti

5 Декември, 2015 08:42 1 262 0

Заложническа драма в Австралия приключи благополучно

  • австралия-
  • заложници-
  • мелбърн

Мъжът е бил въоръжен с две малокалибрени пистолета

Въоръжен мъж взе за заложници най-малко двама души в събота сутрин в пекарна в Мелбърн, втория по големина град в Австралия, съобщават австралийските медии.

Полицията успяла да убеди мъжа да сложи край на ситуацията, в която две жени бяха хванати като заложници. След 8-часови преговори мъжът се предал, без да окаже съпротива. Никой не е пострадал при инцидента, пише „Хералд сън“.

Два пистолета са открити в пекарната, където се разигра  заложническата драма.

68-годишният мъж се познавал с двете жени – на 45 и 42 години, които се опитал да похити. С една от тях той живял преди, а другата жена е служителка в кафенето. Полицията потвърди, че случаят няма връзка с тероризъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА