Last news in Fakti

1 Януари, 2019 12:48 10 059 4

Заложническа драма във Враца

  • враца-
  • заложници-
  • мъж

Малко преди 21 часа бил получен сигнал за семеен скандал

Заложническа драма във Враца - 1

Врачанин се барикадира в дома си и взе за заложници жена си и детето си. Екшънът се е разиграл броени часове преди настъпването на новата година, съобщават от местната полиция.

Малко преди 21 часа бил получен сигнал за семеен скандал в апартамент на жилищен блок в града. На мястото незабавно се отзовал екип от служители на реда. При пристигането си на мястото, ченгетата се натъкнали на заключена врата, зад която се носел миризма на газ. Униформените установили, че мъжът - Г.Г., на 45 години, който е в жилището, е отправил закани да убие жена си - Н.Г., на 33 години и дъщеря им, с която живеят на същия адрес.

Заради опасността от взрив и кърваво разрешение на разправията, били повикани екипи на пожарната и спешния център. При опитите да бъде убеден да отвори вратата, Г.Г. заплашил да заколи заложниците си със сабя, ако някой се опита да влезе в жилището.

От полицията съобщават, че драмата е разрешена след отваряне на вратата, като униформените се възползвали от невниманието на 45-годишния врачанин. Г.Г. бил обезвреден и отведен в ареста, а по случая има заявителски материал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    26 8 Отговор
    Убеден съм че БСП и Путин са го подвели човека да се накваси рано,рано.
  • 2 Бесен Язовец

    8 3 Отговор
    Това е то, това е драмата
    Станалото е измама !!
    Н.Й. Вапцаров - стихотворение - Кино
  • 3 подозрителен

    10 17 Отговор
    Аз се чудя униформените на отворена врата ли са искали да попаднат? Как може да вземеш за заложници жена си и детето, а газизпускам и аз , след сармите - кое е драмата? И аз си заключвам вратата, и аз проклинам, детето и жената, когато ми разлеят ракията или пресолят салатата, и у нас мирише на газ, чесън, туршия и т.н. Не се ли драматизира МНОГО по отношение на битовите скандали и междуличностните отношения. Празници са, нормално е да има домашни откровения след домашното вино...
  • 4 Путинхуйло

    3 7 Отговор
    Алкохолици напред!