Last news in Fakti

8 Декември, 2015 17:33 2 995 0

Обвиниха Ивайло Младенов за стрелбата на "Черни връх"

  • обвиниха-
  • ивайло младенов-
  • стрелбата-
  • черни връх-
  • офиса-
  • алексей петров

Софийската районна прокуратура привлече като обвиняем 46-годишния Ивайло Младенов за вчерашната стрелба в района на столичния булевард „Черни връх”, съобщиха от прокуратурата. Същият е обвинен за това, че на посочената дата и място, чрез огнестрелно оръжие, умишлено и по начин, опасен за живота на мнозина, е причинил на повече от едно лице (пострадалите Григор Илиев на 19 г. и Марио Петров на 30 г.) средни телесни повреди, изразяващи се в трайно затруднение движението на долен крайник – престъпление по чл. 131, ал.1, т.т. 4 и 9 от НК, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от две до десет години.

Прокуратурата е разпоредила задържане на обвиняемият Младенов до 10.12.2015 г., когато същият ще бъде конвоиран в сградата на Софийския районен съд за разглеждане на искане за неговото по-нататъшно задържане под стража.

До този момент по делото са назначени две съдебно-медицински експертизи, проведен е оглед на местопроизшествие и са разпитани очевидци на инцидента. Разследването продължава в законния 2-месечен срок.

Факти.бг припомня, че вчера към 17,45 часа около офиса на Алексей Петров бяха простреляни двамата криминално проявени. Стрелбата е възникнала след скандал.  Марио Петров и Григор Илиев са били спряни от охраната на Алексей Петров, защото им се сторили съмнителни.Те са побягнали, но са били пресрещнати от други охранители от периметъра на офиса на Алексей Петров. Охранители са споделили пред разследващите, че стрелбата е била провокирана тъй като един от криминално проявените пръв е извадил пистолет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА