Last news in Fakti

10 Декември, 2015 12:49 1 164 1

Стрелецът от "Черни връх" е на свобода

  • алексей петров-
  • стрелец-
  • черни връх-
  • свобода

Определена му е парична гаранция от 1000 лв.

Стрелецът от "Черни връх" е на свобода - 1

Стрелецът от бул. "Черни връх" е освободен от ареста. Това е станало след споразумение с прокуратурата, която е преценила, че няма опасност да се укрие. Определена му е парична гаранция от 1000 лева.

Факти.бг припомня, че на 46-годишния Ивайло Младенов беше повдигнато обвинение, че чрез огнестрелно оръжие, умишлено и по начин, опасен за живота на мнозина, е причинил на повече от едно лице средни телесни повреди, изразяващи се в трайно затруднение движението на долен крайник.

До обвинението се стигна след престрелката в понеделник в час пик на столичния бул. Черни връх". Според разследващите охранителят се спречкал с двама криминално проявени, последвала юмручна свада и се стигнало до престрелката.

Според някои от информациите той е действал при самоотбрана, след като срещу него е било насочено оръжие. Според друга версия се притекъл на помощ на човек, нападнат от простреляните мъже.

Двамата простреляни са в болница, с рани по краката, но без опасност за живота.

Ако бъде намерен за виновен, Младенов може да получи наказание лишаване от свобода от 2 до 10 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qankov

    0 0 Отговор
    ne zatvor nagrada trqbva da mu dadat