Last news in Fakti

18 Декември, 2015 20:33 1 715 0

В Истанбул задържаха двама души за трафик на 148 паспорта

  • истанбул-
  • трафик-
  • паспорта

Те са били задържани на летище Ататюрк

Турското правителство обяви, че местните власти са задържали двама души по подозрения, че са се опитали да прекарат в страната 148 непопълнени европейски паспорта, съобщи 680 news.

Паспортите са били укрити в оборудване за произвеждане на пици. Заподозрените са били задържани на най-голямото летище в Истанбул „Ататюрк“. Повечето от паспортите са били френски, но е имало и такива от Германия, Великобритания и Ирландия.

Единият от заподозрените е роден в Белгия турски гражданин, който преди това е бил задържан заради връзки с кюрдските бунтовници. Вторият задържан е сириец. В момента следствието се опитва да изясни как документите са били иззети и как е трябвало да бъдат използвани.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА