4 Януари, 2016 13:22 3 990 1

Откриха трупове на мъж, жена и дете в апартамент

  • откриха-
  • трупове-
  • мъж-
  • жена-
  • дете-
  • апартамент

Откриха труповете на мъж, жена и дете в апартамент в пловдивския квартал „Кючук Париж“.

По първоначални данни труповете са открити в жилище на ул. „Асен Христофоров“. По непотвърдена информация става въпрос за тройно самоубийство, но полицията работи по няколко версии. Пак по непотвърдена информация детето е около 5-годишно. Мъжът е на 35 години и по информация на съседи в кооперацията е работил като шофьор на камион, съпругата му е на 29 години, а момиченцето им на пет. Според съседи са били чути изстрели.

От пресцънтъра на полициятa потвърдиха информацията и уточниха, че сигналът за откритите тела е получен около 11.20 ч. тази сутрин.

Телата им са били открити от техни близки, които са подали сигнал в Първо районно управление на полицията. Според някои от съседите трагедията е заради ревност. По думите им мъжът и жената били разделени.

Кумът на семейството пръв открил телата в една от стаите на апартамента в кв. „Кючук Париж“ в Пловдив. Това разказва домоуправителката на кооперацията Красимира Паралова.

Мъжът дошъл след 11.00 ч. заедно с майката и бащата на загиналия мъж. Близките били притеснени, че от снощи никой от семейството не си вдига телефона. Затова поискали от домоуправителката номера на хазяйката на жилището, в което фамилията живее под наем.

Тъй като не могли да я открият, кумът се спуснал с въже от втория етаж и влязъл през балкона на апартамента, разказва още пред "24 часа". В това време други двама мъже се опитвали да разбият вратата отвън, тъй като ключът бил пъхнат отвътре. След това пристигнала и полиция.

Според съседи 35-годишният Благой бил гръмнал жена си и детето си, а след това се самоубил. Най-напред в жилището се нанесли жената с детето. По тези празници Благой бил забелязван често в блока.
Семейството наело двустайния апартамент преди година и редовно си плащало наема, казва още съседка.

Към 14,50 часа стана ясно, че Окръжна прокуратура – Пловдив наблюдава делото за смъртта на тричленно семейство в кв. Кючук Париж в града. Ето какво съобщиха от прокуратурата:

Във връзка със смъртта на майка, баща и дъщеря, намерени днес в жилището им в Пловдив, е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за убийство на повече от едно лице – престъпление по чл. 116, ал.1, т.4, вр. чл. 115 от НК.

Разследването е в активна фаза. В момента се извършва оглед на местопроизшествието. Разпитват се свидетели.

Предстои извършване на множество експертизи /съдебно-медицински, балистични, химически и др./, които да допринесат за изясняване на обективната истина по случая.

Според съседи най-вероятно Благой и Йорданка Сапунджиеви са били пред развод. За това говорят и фейсбук страниците им.На тях има снимки по отделно само с дъщеря им Петя Сапунджиева. Йорданка е била счетоводителка, а Благой, шофьор на цистерна, която зареждала газ станции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Иван

    2 0 Отговор
    Е това тройно самоубийство ли е бе? Две убийства и едно самоубийство аре съживете се малко какви журналисти сте?