Last news in Fakti

2 Февруари, 2016 12:20 1 795 0

Задържаха заподозрени за убийство

  • убиха-
  • задържаха-
  • заподозрени-
  • убийство

Задържани са заподозрените за убийството в село Литаково, съобщиха от МВР.

Както Факти.бг съобщи в понеделник в 23.30 часа на 31 януари в полицията постъпил сигнал за изстрели в частен дом в село Литаково. Изпратените на място служители на РУ - Ботевград са установили на адреса починал 53-годишния Нанчо Четрафилски с огнестрелно нараняване в областта на гърдите.

Жената, с която живеел на семейни начала, също бе пострадала и е транспортирана в болница за оказване на медицинска помощ, без опасност за живота й.

Дежурна оперативна група извърши оглед на местопроизшествието. След упорита няколкочасова работа и проведени множество  оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия в районното управление за установяване на съпричастността им към извършеното деяние  били задържани няколко лица.

Разследващият екип разкрил, че извършителите на тежкото престъпление са М.П./22г./ и С.З./22г./ от с. Врачеш, без криминални прояви до момента. Двамата били задържани за срок до 24 часа и криминалистите предприели претърсване на домашните им адреси.

В дома на М.П. - племенник на убития мъж, са открити и иззети ловна пушка, кожен патрондаш и ловни патрони.

В дома на С.З. са намерени и иззети незаконно притежавана ловна пушка, два газови пистолета, боеприпаси за ловно и бойно оръжие.

На двамата са повдигнати обвинения за извършени престъпления. С постановление на прокурор от Софийска окръжна прокуратура им е взета 72- часова мярка за неотклонение „задържане под стража“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА