Last news in Fakti

1 Февруари, 2016 12:27 1 522 1

Убиха мъж с ловна пушка

  • убиха-
  • мъж-
  • ловна-
  • пушка

Жената, с която живеел на семейни начала, също е пострадала

Убиха мъж с ловна пушка - 1

53-годишен мъж е застрелян с ловна пушка в дома му, съобщиха от ОДМВР – София.

В 23.30 часа на 31 януари в полицията постъпил сигнал за изстрели в частен дом в село Литаково. Изпратените на място служители на РУ - Ботевград са установили на адреса починал 53-годишния Нанчо Четрафилски с огнестрелно нараняване.

Жената, с която живеел на семейни начала, също е пострадала и е транспортирана в болница за оказване на медицинска помощ, без опасност за живота й.

Извършен е оглед на местопроизшествието и по случая е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават под надзора на Софийска окръжна прокуратура.

Начо Четрафилски е от Врачеш, но от години работи като говедар в Литаково, съобщиха от botevgrad.com. Според първоначална информация причината за убийството най-вероятно е семеен спор за имот.

В полицията има задържани четирима души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ддд

    1 0 Отговор
    да във Врачеш
    са много скъпи имотите
    ще се стреляме
    а влитаково да не говорим