Last news in Fakti

4 Февруари, 2016 18:47 1 761 3

Гледат мярката на Иван Евстатиев в болницата

  • иван евстатиев-
  • мярка-
  • гледат-
  • болница

Това се налага заради тежкото му здравословно състояние след инсулта, който получи

Гледат мярката на Иван Евстатиев в болницата - 1
Снимка: bTV

Мярката на бившия кмет на Стрелча - Иван Евстатиев, ще се гледа утре в Нервно-инсултното отделение на МБАЛ - Пазарджик, съобщиха от Районен съд – Панагюрище.

Заседанието на съда ще бъде проведено в болничната стая на Евстатиев в МБАЛ - Пазарджик по разпореждане на съдията - докладчик по делото. Той е в болница вече седмица заради тежкото си здравословно състояние след инсулта, който получи.

Делото за искането за изменение на мярката за неотклонение на Иван Евстатиев ще бъде разгледано от 14 часа.

Факти.бг припомня, че Иван Евстатиев е обвинен за изнасилване на 16-годишно момиче. Съдът реши той да остане в ареста за постоянно заради опасения да се укрие. След като бе задържан, Евстатиев заяви пред разследващите, че е имал сексуален контакт с момичето, но той бил доброволен. Той обаче отрече категорично да е посягал на ученичката.

Въпреки това магистратите приеха, че има достатъчно доказателства, че бившият кмет на Стрелча е извършил престъплението, за което е обвинен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 555

    0 0 Отговор
    За изнасилване или поне така го водят-в ареста....а за УБИЙСТВО в КЪЩИ....Ега ти и правосъдието..ега ти и държавата...

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "555":

    Като е е*ал момиченцето му е било добре, сега му е зле.
    Да го сложат сега при някой мазен циганин да види като не искаш да те е*.ат дали ти е приятно все пак.
    Съдът трябва да спре с тези глупости и да започне да не приема медицински свидетелства като повод за отмяна или основание за отлагане. Всеки вече се възползва от това и затова делата се точат с години и после отпадат.
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    Тоя трябва да го вкарат в някоя циганска килия и да му спукат задника от е..е.