9 Февруари, 2016 12:36 1 714 0

Бойко Борецов е обвинен за опита за грабеж в Средец

  • бойко борецов-
  • обвинен-
  • опита-
  • грабеж-
  • средец-
  • въоръжен грабеж

Окръжна прокуратура –Бургас привлече като обвиняем  и задържа Бойко Борецов за това, че на 08.02.2016 г., около 09,00 ч., в гр. Средец, област Бургас, действайки като извършител, в съучастие с Христо Борецов (съизвършител починал на 08.02.2016 г.) направил опит да отнеме чужди движими вещи – пари, сумата от 125 000лв., с намерение противозаконно да ги присвои.

За целта Борецов е употребил сила, бил е въоръжен с пистолет. Грабежът е в особено големи размери, като опитът е останал недовършен поради независещи от деецът причини.

За престъплението се предвижда наказание „лишаване от свобода“ от 15 г. до 20 г., доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна, като съдът може да постанови и конфискация на цялото или част от имуществото на обвиняемия.

Предстои Окръжна прокуратура –Бургас да внесе искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Бойко Борецов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА