Last news in Fakti

10 Февруари, 2016 07:45 2 060 1

Издирват последовател на Ханибал Лектър

  • издирват-
  • последовател-
  • ханибал лектър

Поляк е разчленил жена със самурайски меч

Полша е издала заповед за арест на мъж, който е убил жена по особено жесток начин, съобщи "La Parisen".

Убиецът е обезглавил и разчленил тялото на своята жертва. 30-годишният Каетано Познански е библиотекар по професия. Говорителят на съда във Варшава го определя като голяма обществена опасност, макар и той да няма криминално досие. Не е известно и да страда от психически разтройства.

Журналисти откриха, че той е писал лекции по древна поезия, илюстрирани със сцени на насилие. Той е и голям фен на филмите за Ханибал Лектър. Негова жертва е станала 30-годишна учителка по италиански. Той я е разчленил със самурайски меч. Той е принесъл трупа в такси, като е казал на шофьора, че превозва тяло на диво прасе. Преди да избяга Познански е подпалил апартамента си.

Полицията е открила тялото на мъртвата жена напълно разчленено. Главата й е била в раница, а останалото в сак.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    0 0 Отговор
    "принесъл" ?