Last news in Fakti

16 Февруари, 2016 10:17, обновена 16 Февруари, 2016 12:15 1 609 0

Психично болен мъж е разбил джипа на кмета на Пловдив

  • разбиха-
  • кмета-
  • пловдив-
  • иван тотев-
  • психично болен-
  • мъж-
  • джип

Той е с шизофрения

Психично болен мъж е разбил джипа на кмета на Пловдив - 1

Психично болен мъж е разбил джипа на кмета на Пловдив Иван Тотев.

Факти.бг припомня, че луксозното возило - Audi Q7, е било паркирано до общината рано тази сутрин, когато в 8.33 часа е подаден сигнал на тел. 112, че млад мъж хвърля камъни по него.

Охранителните камери на сградата на администрацията са заснели извършителя, а малко по-късно той е бил заловен.

Малко по-късно кметът Иван Тотев обясни, че мъжът, роден през 1984 година, се води на отчет в Психодиспансера и е с шизофрения.

По случая работи Районна прокуратура - Пловдив.

Факти.бг припомня още, че преди няколко седмици спортната кола на съпругата му бе подпалена в двора на къщата им на улица "Богомил". Извършителите все още не са разкрити. Тогава Тотев заяви, че не се страхува за себе си и семейството си, няма притеснения за решенията в управлението на града, които взима и не приема инцидента като заплаха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА