Last news in Fakti

16 Март, 2016 09:17 1 065 2

Цветан Василев трябва да се яви днес пред съдa в Белград

  • цветан василев-
  • яви-
  • пред-
  • белград

Той трябва да изложи мотивите си по отношение на искането да бъде екстрадиран в България

Цветан Василев трябва да се яви днес пред съдa в Белград - 1

Банкерът Цветан Василев трябва да се яви днес пред Висшия съд в Белград, за да изложи мотивите си по отношение на искането да бъде екстрадиран в България.

Делото му за екстрадиция трябваше да се проведе още миналия месец, но Василев не се яви в съда заради здравословни причини. 

Българските власти настояват Василев да бъде доведен в София, за да отговаря по обвинения за фалита на КТБ.

Главният прокурор Сотир Цацаров вече е сезирал европейските институции за дългото отлагане на решението за екстрадиция от страна на сръбското правосъдие. Каквото и да реши съдът в Сърбия обаче, крайната дума за съдбата на банкера ще има сръбският министър на правосъдието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марто

    0 0 Отговор
    Ох, като му видя жалката физиономия и ми призлява
  • 2 Кукловод

    1 0 Отговор
    Цветан е наш човек . Дадохме му банка да върти и като се съберат малко милиарди да я ликвидираме , това е . Ще го изкараме лошия за пред хората , па после ще го оневиним , те хората са достатъчно тъпи да си кротуват . Той неговия дял си го взе в Сърбия , пък и там не е лошо , и хубави жени има и всичко . А на вас ще кажа да .. ..... . ... ъ хора от народа.