Last news in Fakti

24 Март, 2016 11:29 1 245 2

След преследване, хванаха мъж, превозвал мигранти

  • преследване-
  • хванаха-
  • мъж-
  • превозвал-
  • мигранти

Шофьорът на микробуса, криминално проявен и осъждан и 12 чужденци са отведени в столично районно управление

След преследване, хванаха мъж, превозвал мигранти - 1

След кратко преследване служители на СДВР задържаха мъж, превозвал в микробус нелегални мигранти, съобщиха от МВР.

Днес, около 10 часа, в района на бул. ”Цариградско шосе” служители на СДВР подали сигнал към шофьора на микробус „Volkswagen Sharan“ за спиране и извършване на проверка. Мъжът не изпълнил полицейското разпореждане и продължил. Незабавно били предприети заградителни действия. След кратко преследване бусът бил спрян и, въпреки оказаната съпротива от страна на водача, полицейските служители предприели действия за проверка. В превозното средство са установени 12 мъже – чужди граждани, по думите им, от Афганистан.

Задържането им е извършено в хода на специализирана операция за противодействие на незаконната миграция.

Шофьорът на микробуса, 58-годишен мъж от София, криминално проявен и осъждан, и чужденците са отведени в столично районно управление.

Продължава работа по установяване на самоличността и произхода на чуждите граждани и изясняване на всички факти около случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гражданин

    0 0 Отговор
    Къде е гранична полиция Толкова много средства се хвърлят за тях и немогат да се справят З акой ли сетен път се потвърждава изявлението на В.Симеонов в парламента без помощта и участие на Гранични полицай така дръзко каналджийте е невъзможно да действат..
  • 2 Динко Стаменов

    0 0 Отговор
    Ей тоя трябва да го съдят за държавна измяна.