Last news in Fakti

30 Март, 2016 11:05 4 865 2

Арестуваха мутра от 90-те за каналджийство

  • филип фратев-
  • арестуваха-
  • мутра-
  • каналджийство

Това е 50-годишният Филип Фратев от Бургас

Арестуваха мутра от 90-те за каналджийство - 1
Снимки: ОДМВР-Бургас

Бургаски полицейски служители задържаха знакова фигура от ъндърграунда, съпричастна към нелегалното преминаване на мигранти през територията на Бургаска област – това е криминално проявеният Филип Фратев на 50 г. от Бургас, съобщиха от полицията в града.

Арестуваха мутра от 90-те за каналджийство

Констатирано е, че в микробус "Opel Vivaro", с бургаска регистрация, управляван от 39-годишния Гюро Георгиев от Бургас се превозват 18 нелегално преминали границата на България лица (мъже, жени и деца), по-голяма част от които самоопределящи се като афганистанци. Сред задържаните има един иракчанин и трима сирийци.

Микрообусът е спрян на бургаската улица "Крайезерна" в 21 ч. на 29 март т.г. Непосредствено след това в близост до завод е спрян и задържан пилотният автомобил, екскортиращ "Opel Vivaro"-то – това е "Mercedes CL 500", с бургаска регистрация, управляван от 50-годишния Филип Фратев.

Арестуваха мутра от 90-те за каналджийство

По случая са извършени огледи и претърсване, при които са иззети веществени доказателства (мобилни телефони, СИМ-карти и документи на автомобилите).

Гюро Георгиев и Филип Фратев са задържани с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо досъдебно производство за каналджийство. Нелегално преминалите са откарани до отдел "Миграция" към ОДМВР - Бургас за настаняване в специализиран център.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    Е ВЗЕХА БИЗНЕСА НА ДИНКО ВЪЛЕВ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.