Last news in Fakti

18 Януари, 2023 13:51 1 620 1

Нелегални мигранти и заподозрян за каналджийство са задържани при акцията, която тече в София

  • нелегални мигранти-
  • каналджийство-
  • задържани-
  • акция-
  • софия

Задържаните мигранти са седем, по техни данни са мароканци. По първоначални данни мигрантите са пристигнали тази нощ в София, предстои да се установи какъв е бил маршрутът, през който са влезли в страната

Нелегални мигранти и заподозрян за каналджийство са задържани при акцията, която тече в София  - 1
Снимка: БНТ

Нелегални мигранти и заподозрян за каналджийство са задържани в столичния кв. "Хаджи Димитър" в рамките на полицейската акция, която тече на територията на цяла София.

Задържаните мигранти са седем, по техни данни са мароканци. По първоначални данни мигрантите са пристигнали тази нощ в София, предстои да се установи какъв е бил маршрутът, през който са влезли в страната, съобщават от БНТ.
Акцията започна тази сутрин. Насочена е срещу битовата престъпност, разпространението на наркотици, икономически престъпления, както и към обявени за издирване хора.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    БРАВО на МВР