Last news in Fakti

12 Април, 2016 12:39 1 283 0

Задържаха служител на "Областната инспекция по труда" с подкуп

  • задържаха-
  • служител-
  • областната инспекция по труда-
  • подкуп

Той е поискал и получил от представител на оръжеен магазин пневматичен пистолет

Задържаха служител на "Областната инспекция по труда" с подкуп - 1

Криминалисти на ОДМВР-Ямбол задържаха служител на Дирекция ”Областна инспекция по труда“, злоупотребил със служебното си положение, съобщиха от МВР.

Операцията е реализирана на 8 април т.г. под наблюдението на Окръжна прокуратура-Ямбол, след проведено разследване за корупционна практика.

В хода на операцията, в момент на получаване на подкуп, е задържан 32-годишен служител в Дирекция ”Областна инспекция по труда”.

По първоначални данни, в качеството си на длъжностно лице, той е поискал и получил от представител на оръжеен магазин пневматичен пистолет. Уговорката била, че срещу „подаръка“ инспекторът няма да състави акт за установяване на административно нарушение на управителя на търговския обект. При извършения оглед на автомобила на инспектора, в който е осъществена и сделката, са намерени цигари и пурети без бандерол.

Срещу задържания е образувано досъдебно производство за извършено престъпление. Повдигнато му е обвинение. Провежданите процесуални действия са съобразно дадените указания и под наблюдение на прокурор от Окръжна прокуратура Ямбол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА