17 Май, 2016 19:01 1 695 4

Два питбула нахапаха мъж и жена в Казанлък

  • питбул-
  • нахапаха-
  • казанлък
Два питбула нахапаха мъж и жена в Казанлък - 1

Два питбула нахапаха мъж и жена в Казанлък, съобщиха от полицията в Стара Загора.

Инцидентът е станал по обяд, на кръстовище на два черни пътя, намиращи се извън регулацията на гр. Казанлък. Две кучета са нападнали и нахапали 39-годишен жител на гр. Казанлък и жена на 82 години от същия град. 

Лицата са откарани в Спешна помощ в Казанлък , където жената е прегледана, обслужена амбулаторно и освободена, а  мъжът е  настанен за лечение в отделение по хирургия на  МБАЛ – Казанлък с разкъсно-контузни рани по вътрешната част на дясното бедро и гърдите, без опасност за живота. 

След разследване е установено, че кучетата са порода „Питбул” и са собственост на 24 годишен мъж от гр. Казанлък. Същият е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ОТЕ

    1 0 Отговор
    И отново ще има много врява и нулев ефект. вместо да осъдят собственика на псетата на 10 години строг режим и огромно обезщетение. Само по този начин ще бъде даден пример на другите идиоти, собственици- комплексари на псета бойни породи.
  • 3 qankov

    0 1 Отговор
    kak ne sam se padnal az direktno s valtera na mesto I dvete pseta 6toto po prinzip stopanina na ku4etata e za golqm boi I to po seriozen za6toto sega na nahapanite ot ku4etata ostava osven fizi4eska I seriozna psihizeska travma
  • 4 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    ТОЗИ Е ЗА ЗАТВОРА
    А КУЧЕТАТА ЗА ПРИСПИВАНЕ
    ЗАЩОТО ЩЕ НАПАДНАТ ПАК ХОРА
    ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ