Last news in Fakti

19 Май, 2016 15:08 12 424 7

Спипаха български престъпници в Германия

  • български-
  • престъпници-
  • германия-
  • скимиращи устройства

Организираната група се е занимавала с престъпления, свързани с електронни платежни инструменти

Спипаха български престъпници в Германия - 1

Неутрализирана е организирана група, занимавала се престъпления, свързани с електронни платежни инструменти. Успешната операция е проведена в германския град Хамбург. Тя е резултат на осъществен активен информационен контакт и разследване от служители на ГДБОП и германските им колеги.

Разследването на българските служби започнало след подаден от Германия сигнал за български граждани, извършващи престъпления с електронни платежни инструменти на територията на Германия. Стартира активен информационен обмен между ГДБОП – МВР и Германската полиция. В хода на предприетите действия е установено, че тричленната група е наела апартамент в град Хамбург.

 На 13май т.г., в резултат на осъществените координация и взаимодействие, на територията на град Хамбург, в момент на „скимиране“ на банкови карти на банкомат в хотел в града, е задържан А.И./24г./, с постоянен адрес в София. От него е иззета скимираща техника. В хода на операцията, малко по-късно са установени и задържани и двамата му съучастници - С.Г. /27/и Д.Г./31/ също от  София. 

 При извършените процесуално-следствени действия в апартаментите,  обитавани от тримата българи,  са намерени и иззети „скимираща“ техника, таблет и лаптоп.

Работата по изясняването на цялостната им престъпна дейност на територията на германския град продължава.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волен Сидеров

    0 4 Отговор
    100% ще са м...ли....българин никога не би го направил това,той няма и толкова мозък...
  • 2 Рамбо

    2 0 Отговор
    100 % и ти нямаш мозък за 5 стотинки . От къде у м...лите толкова технологически познания и интелект . На циганите им дай да джебчийстват и да се занимават с кокошкарски кражби и истории!
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    да им е честито.
  • 4 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ПОСЛЕ ДА НЕ СЕ ЧУДИМ ЧЕ СВЕТЪТ НИ ГЛЕДА С ДРУГИ ОЧИ
    КАТО КАЖЕШ ЧЕ СИ БЪЛГАРИН И ЦЦЦЦЦЦЦЦЦ
  • 5 ВОВ

    0 0 Отговор
    НЕКОЛКО УМИ ГЛАВИ ОТ НАШИЯ ПРЕСТЪПЕН СВЯТ, СЛЕД КАТО СЕ УВЕРИХА, ЧЕ У НАС НЕМА КЕЛЕПИР, БЕХА ПУСНАТИ ОТ НЕМСКИТЕ ВЛАСТИ МАЛКО ДА ПО-БАНДИТСТВАТ НА ТЕХНА ТЕРИТОРИЯ. ЩОТО ПРЕМИНАВАНЕТО НА ГРАНИЦИТЕ НА НЕЖЕЛАНИТЕ ИНАЧИ БОЛГАРИ В КРАСВИОТ ЗАПАДЕН СВЯТ ВЕКЕ Е ОФИЦИАЛНО! ДА ИМ СЕ ЧУДИШ НА ТЕЗИ ЗАПАДНЯЦИ! ЕМ ЗНАЯТ, ЧЕ СМЕ ПОДИВЕЛИ ОТ БЕДНОСТ ПО ТЕХНА ВИНА, ЕМ НИ ПУЩАТ ДА ГИ ГРАБИМ. ЩЕ РЕЧЕШ ПРАВИМ ИМ ЗЛО. ДА, АМА НЕ! ТЕ ПА ЧЕ НИ ПУЩАТ У ТЕХНИТЕ ЗЕМИ И ПА ЧЕ НИ ЛОВЯТ. ОТИ ТОВА Е НАЙ-МАЛКАТА ЦЕНА ДЕКА МОГАТ ДА ПЛАТЯТ ЗА ДА ПРЕВЪРНАТ БОЛГАРИЯ В ДЕПО ЗА МИЛИОНИ БЕЖАНЦИ-АРАБИ! А ТЕ СА ПО-БАНДИТИ ОТ НАЗИ!
  • 6 Златно правило

    0 1 Отговор
    В чужбина се пазете от българи,албанци и кюрди.
    Така няма да имате проблеми в живота.

    Коментиран от #7

  • 7 минчо

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Златно правило":

    Виждам оценка -1.......бил съм каде ли не из Европа ....и наистина колкото по далеч от българи толкова по добре,няма по голям мушенник от българина ....пък и то се вижда каква оправа има в българия оправниците исцеждат хората като парцал едвам им оставят средства да си купят най нужното така че аз съм разочарован от българина кадето и да е по света тои е мушенник и мисля че това идва от самите управници и няма да се промени никога това жалко за хубавите природни дадености които са на територията на държавата българия