Last news in Fakti

20 Юни, 2016 11:48 2 322 0

Мъж е в кома след побой в Бургас

  • мъж-
  • кома-
  • побой-
  • бургас

Един от нападателите е криминално проявен

Мъж е в кома след побой в Бургас - 1

Млад мъж е в кома след побой в градинката край Старата поща в Бургас,

съобщиха от полицията в града. Градинката край Старата поща в Бургас е известна с това, че в нощните часове е посещавана от всевъзможни криминално проявени лица.

На 19 юни 2016 г. в 2.30 ч. в Първо Районно управление – Бургас е получено съобщение за открит мъж в безпомощно състояние. Установено е, че пострадалият е 36-годишен мъж от с. Габра, общ. Елин Пелин, обл. София, който е откаран от екип на Центъра за спешна медицинска помощ в МБАЛ – Бургас и е настанен в отделение "Реанимация" в кома, с опасност за живота.

Констатирано е, че 36-годишният мъж е бил със свой познат в градинката на "Старата поща", като към тях дошли трима мъже. След спречкване единия от тях ударил потърпевшия, който паднал на земята.

В хода на разследването е установено, че един от тримата нападатели е криминално проявен мъж на 28 г. от Бургас, който е задържан със заповед за срок до 24 часа.

Самоличността на останалите двама е в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА