Last news in Fakti

22 Юли, 2016 11:48 2 074 1

Дрогирана девойка удари на заден две коли с краден бус

  • дрогирана-
  • девойка-
  • заден-
  • две коли-
  • краден бус

Кражбата извършила, за да се срещне с 16-годишен младеж. Но покрай този случай ченгетата разкрили и още една нейна кражба

Дрогирана девойка удари на заден две коли. На 21.07.2016  г. в 06:36 часа в оперативната дежурна част на ОДМВР Шумен е получен сигнал, че на ул. София в града е възникнал пътен инцидент. Гражданин съобщил, че жена, която управлявала товарен автомобил „Мерцедес Вито”, с шуменска регистрация, при движение назад е ударила лек автомобил „Опел”, който ударил лек автомобил „Субару”, паркирани на улицата.

В хода на проведените незабавни мероприятия от автопатрулните екипи малко по-късно на ул. Цар Освободител в града е установено превозното средство „Мерцедес Вито”, с шуменска регистрация. Изяснено е, че е управляван от 17-годишна девойка от град Смядово, позната на полицията. При направения тест е установено, че е управлявал моторното превозно средство след употреба на наркотично вещество, като е отчетено наличие на канабис. Отказала е да даде кръвна проба за химичен анализ. Шофьожрката е задържана за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство. В хода на проведените мероприятия е установено, че микробусът е противозаконно отнет от град Смядово.

Пред полицейските служители обяснила, че около полунощ решила да се срещне със свой 15-годишен приятел от град Варна, който гостувал при роднини в град Шумен. След като нейни познати й отказали да я транспортират от град Смядово до град Шумен, тя потърсила отключени автомобили в град Смядово. Малко след полунощ на ул. Хан Аспарух в град Смядово намерила отключен автомобил „Мерцедес Вито”, с шуменска регистрация, като в превозното средство се намирал и контактния ключ. С противозаконно отнетия автомобил се придвижила до град Шумен, където се срещнала с 15-годишния си познат и негов приятел на 16 години. При проведените процеусално следствени действия е извършено претърсване в дома й в град Смядово, откъдето са иззети везна, електрически батерии и осветителни тела,  които са отнети от магазин за строителни материали в град Смядово. Пред полицейските служители обяснила, че на 14 срещу 15.07.2016 г. чрез прескачане на ограда влязла в двора на търговски обект, отключила врата на магазина и отнела сумата от около 500 лева и стоки. По случаите са образувани досъдебни производства в РУ Велики Преслав.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 678

    0 0 Отговор
    Друго си е да беше ударила на заден два члена примерно....