1 Август, 2016 21:38 2 666 2

Двама влюбени загинаха, задушени от автомобилни газове в гараж

  • гараж-
  • влюбени-
  • никопол

Криминалистите са категорични, че няма следи от насилие и става дума за нещастен инцидент

Двама влюбени загинаха, задушени от автомобилни газове в гараж - 1

Трагедия потресе Никопол. Двама влюбени загинаха, задушени от автомобилни газове в гараж, заключен отвътре.

Час след полунощ 22-годишният студент Джансер и 17-годишната ученичка Мелиса са извадени мъртви от жълтата кола на Джансер в гаражите на никополския блок „Чайка". Вратата разбили техни приятели, които по-рано вечерта напразно търсили по телефона младежа. Сигнал на тел. 112 подала съседка.

Джансер е председател на младежката организация на ДПС в Никопол, разказаха негови познати. Съседи се чудят защо младежите решили да се срещнат не в празното жилище, а са се заключили в гаража.

Лелята на Джансер - Цанка - живее в същия блок. По-рано вечерта чула, че откъм гаражите бръмчи мотор, но помислила, че друг комшия нещо ремонтира. Сега се ядосва, че не е погледнала откъде идва шумът.

Според полицията двамата са се задушили от изгорените автомобилни газове. Криминалистите са категорични, че няма следи от насилие и става дума за нещастен инцидент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вячеслав

    0 0 Отговор
    Жалко за младите хора, но това си е чисто самоубийство, а не 'нещастен инцидент'....
  • 2 2399

    0 0 Отговор
    Явно е самоубийство.....в тази жега, заключени в кола в гараж и запален мотор