Last news in Fakti

18 Октомври, 2011 13:57 1 301 0

Хванаха обирджия

  • обирджия-
  • задържан-
  • мвр
Хванаха обирджия - 1
Снимка: БГНЕС

Извършител на грабеж е задържан на територията на столицата със съдействието на полицаи от СДВР, съобщиха от полицията.

Кюстендилските криминалисти разследвали престъплението, извършено на 26 август. Тогава пред жилищен блок в кв.”Запад” в Кюстендил бе нападнат 58-годишен мъж, непознатият му отне 1 700 лева, мобилен телефон и документи.

В хода на последвалите оперативно издирвателни действия криминалистите влезли в следите на извършителя - 31-годишен мъж от Пазарджишко. Оказало се, че той е обявен за общодържавно издирване заради влязла в сила присъда за престъпление, извършено на територията на София.

Мъжът е регистриран в полицията за множество кражби и грабежи на територията на цялата страна. Предаден е на затворническите власти. Работата по документирането на извършеното през октомври в Кюстендил престъпление продължават криминалисти и разследващи полицаи от местната полиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА