Last news in Fakti

12 Септември, 2016 03:00 2 171 0

Акция в Пловдив срещу цигарената мафия

  • акция-
  • пловдив-
  • цигарената-
  • мафия
Акция в Пловдив срещу цигарената мафия - 1

Значително количество цигари и тютюн без платен акциз са били иззети в рамките на специализирана операция от служители на ОДМВР - Пловдив, съобщиха от plovdiv24.bg.

При проверка в къща на ул. "Калина" в областния град полицаи от Шесто РУ открили 115 килограма нарязан тютюн, машина за обработката му и електронна везна. По случая е задържана 31-годишната пловдивчанка, срещу която е образувано бързо производство.

Със същата мярка в районното управление в Асеновград е задържан 47-годишен мъж, който на ул. "Шести януари" бил заловен да пренася общо 54600 контрабандни цигари от различни марки.

Междувременно на територията на общински пазар в Стамболийски служителите на реда установили, че 23-годишен от Куртово Конаре, 28-годишна от Златитрап и 21-годишна  от Оризари предлагат за продажба тютюн без бандерол - общо от тримата са иззети над 14 килограма от нелегалната стока.

Активните действия за пресичане на незаконното съхранение и разпространение на акцизни стоки в Пловдив и областта продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА