18 Декември, 2016 15:32 1 772 2

Спипаха камион с бежанци

  • камион-
  • бежанци

Шофьорът - каналдия бил неправоспособен

Спипаха камион с бежанци - 1

Снощи към 23 часа граничен полицейски наряд от ГПУ-Брегово спрял за проверка в района на видинското село Цар Шишманово товарен автомобил „Ивеко“, управляван от Ц.А, 33-годишен, от София, съобщиха от МВР. С него пътувал К.Р., 29-годишен, от град Гоце Делчев.

В товарния отсек на автомобила граничните полицаи открили 29 чужди граждани. Служителите на Гранична полиция установили, че 22 от чужденците са от Афганистан, 6 – от Пакистан, 1 – от Бангладеш. Всичките са регистрирани в Държавната агенция за бежанците.

Установено е също, че 33 – годишният софиянец е неправоспособен водач – няма свидетелство за управление. Ц. А., К. Р. и нелегалните пътници са задържани в ГПУ-Брегово. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патриот

    5 0 Отговор
    абе тия каналджии защо не ги пратите по експресна процедура в уранови мини или в рудниците в бобов дол
  • 2 Доут

    0 0 Отговор
    Ама те налиса българи пак???