Last news in Fakti

21 Януари, 2017 17:02 1 744 9

Майка и дете са блъснати на зебра

  • майка-
  • дете-
  • зебра-
  • блъснати

Днес, около 15:00 часа, на бул. "Трети март" във Варна, на пешеходна пътека, е възникнала катастрофа. 18-годишният водач на лек автомобил "Citroen", по време на движение, е блъснал жена и дете, пресичащи пътното платно.

28-годишната пешеходка и детето са отведени за преглед в болнично заведение, като са били контактни и в съзнание. Изясняват се причините и обстоятелствата около инцидента, както и състоянието на пострадалите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фонзи

    7 6 Отговор
    Бой с пръчки за малкото п....лче блъснало пешеходците !!!!!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 тдтдт

    9 10 Отговор
    Тея като тръгнат да пресичат тръгват рязко към пътеката и като вече са на нея вървят бавно като на траурно шествие! Нито се съобразяват с това дали ги е видял някой, нито с пътните условия - дъжд, сняг - спирачен път, нито с това че човек кара колата и той е като тях и да побързат малко като минават по зебрата!

    Коментиран от #4

  • 4 гоги

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "тдтдт":

    А ти случайно излизал ли си извън Бг да видиш как се пресича на пешеходна пътека и как шофьорите се съобразяват с пътните условия и всичко а само тук не може

    Коментиран от #5

  • 5 Ласков

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "гоги":

    Извън БГ пешеходните пътеки не са непосредствено на кръстовището, а и пешеходците имат култура на движение. Всеки ден спасявам по десетина пешеходци (ТИП-камикадзе). Многократно съм свидетел на майки с колички които пресичат говорейки по телефона и единствената им мозачна клетка е ангажирана в разговарът.

    Коментиран от #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Удвелото сайче

    0 0 Отговор
    Да бъде смърт
  • 8 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ласков":

    Ако пресичат на зелено какъв им е проблема? Това че бг. шофьор не пропуска пешеходците на зелено, а се вре измежду тях европейска култура ли е? Да спреш на пешеходец и дебила зад теб да те заобиколи и да прегази пръстите на краката на пешеходеца европейско ли е? Да прелитат с над 80-100км/ч в града европейско ли е? Да не намалят при хора налични до пешеходната готови за пресичане или стъпили вече европейско ли е? Културата на българските шофьори е невероятно ниска и е чудно, че има само толкова жертви. За това е виновен основно ДАИ и КАТ, едните дават книжките, а другите не контролират как се използват.
  • 9 някакви си там

    0 0 Отговор
    Вижте сега,поне половината тук са шофьори.Не би било редно да се говори,че всеки е длъжен на пешеходеца.Той е длъжен да се огледа и да прецени,а не да пресича сляпо и после всички да са виновни.Скапаните майки с деца са най-тъпите,безмозъчни създания,които съществуват на тази земя.Самите те нямат никаква култура отникъде.Ако щете за пресичане,а да научат децата си да пресичат,което е изцяло в интерес на тяхното здраве и живот-абсурд!Сега ще видите и в летните сезони как ще се появят стикерчета,че децата трябва да ги пази всеки.А те да си говорят по телефоните.Мисля,че всеки инцидент ,станал на пътното платно,следва да се тълкува като грешка на пешеходеца.А майките,на които са блъснати децата,да се търси отговорност за немарливо отношение към тях.Или най-добре да не се размножават,ако не те са длъжни да си гледат децата.