25 Януари, 2017 16:51 9 736 23

Млад шофьор уби мъж на пътя и рани жена (ВИДЕО)

  • сняг-
  • катастрофа

19-годишен шофьор от казанлъшкото село Кънчево блъсна и уби на място 48-годишен мъж, а на 41-годишна жена счупи и двата крака.

Тежката катастрофа е станала около 8 часа тази сутрин на пътя между Казанлък и село Овощник, съобщи "Прес Тв"о.

48-годишният Асен и 41-годишната жена слизали от автобус на градския транспорт, за да отидат на работа в предприятие в Индустриалната зона на Казанлък. Тогава върху тях връхлита лек автомобил "Ауди" със старозагорска регистрация, управлявано от 19-годишен младеж от село Кънчево.

Мъжът е загинал на място, а жената е откарана с фрактури и на двата крака в казанлъшката болница. Свидетел на трагедията става племенницата на починалия Асен.

Шофьорът на аудито успява да спре колата на повече от 100 метра. Той има книжка от август 2016 г., но за това време вече има две регистрирани в КАТ нарушения.

19-годишният водач е задържан. Полицията изяснява причините за инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BMW

    7 18 Отговор
    Каква е марката на автомобила?Ауди.

    Коментиран от #2

  • 2 Стийв

    33 2 Отговор

    До коментар #1 от "BMW":

    Не е до марката а до задкормилното устройство в случая мангал

    Коментиран от #19

  • 3 БМВ

    20 4 Отговор
    Разбира се,че не е до марката ,но понеже постоянно се говори в коментарите ,че тези с БМВ-тата били незнам си какви ненормалници и тн.Марката не е от значение.Карайте разумно.

    Коментиран от #12

  • 4 Добър млад шофьор!!

    10 9 Отговор
    Преди да се говори глупости се замислете защо стават подобни инциденти поради собствена немарливост никога не съм карал в населено с над 60 а съм на 20 карането ми е спокойно и уверено виждал съм какво ли не на волана време е да се спре това безразсъдие на всички подобни каруцари сори не ви приемам за колеги защото 99% сте бързи и яростни и повечето от тея дето правят белите са и по на 40 30 20 50 60 тоест всички сте еднакви няма значение възрастовата граница а ума!

    Коментиран от #9

  • 5 Neam nervi

    5 0 Отговор
    Когато младия шофьор изиде 1-2 пъти дървото се кротва лошото, е че понякога е фатално в живота не е като в училище където тъпите управдания минават.
  • 6 гост

    9 0 Отговор
    този ако не е циганин аз ще се прекръстя на мюмюн, малоумника изобщо не се е съобразил с пътя и гаранция колата е с гуми за мъгла,и до сега в живота си не съм виждал циганин да може да кара кола ,или да прави с акъл каквото и да било ,всичко това което правят нормалните хора,за това не ги пускат по басейните и на много места защото са прости,много прости,сега дори и в затвор няма да влезне понеже е м....л (извинете ) циганин,понеже било дискриминация,расизъм, и прочие.не сме иска ли да се интегрират,могат да се интегрират само хора с акъл и хора които искат,нали знаете какво прави циганин пред компютър ,рови се в кошчето.така е прост народ проста държава.хубавото е ,че един ден няма да ги има на планетата.Човека се отървал сега няма да носи на гърба си 3-ма м....ла на които всеки един работещ на договор и осигуровки човек ,плаща за помощи и ток и вода на м...лите ,понеже нямало работа за тях ,никой не ги искал на работа понеже са много умни.

    Коментиран от #15

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Васичка Атанасова

    7 1 Отговор
    това 19 годишно момче просто не е добре с главата си това е
    не е до АУДИТО
    И КАКВАТО И КОЛА ДА ВЗЕМЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПСИХО ТЕСТ

    Коментиран от #14

  • 9 Васичка Атанасова

    3 11 Отговор

    До коментар #4 от "Добър млад шофьор!!":

    ПРАВ СИ НО НЕ Е ТОЛКОВА ДО СКОРОСТТА
    КОЛКОТО ДО ПРЕДЦЕНКАТА
    АЗ СЪМ КАРАЛ И ТО С ДВЕ ДЕЦА В ГРАДА СЪС 150 КМ Ч
    Е ЛУДЯГА СЪМ АМА
    ТРЯБВА ДА ИМАШ СОБСТВЕНА ПРЕДЦЕНКА КЪДЕ МОЖЕ И КЪДЕ НЕ
    ТУК В СЛУЧАЯ ВИЖДАШ ЧЕ ИМА СПРЯЛ АВТОБУС
    ОПА ТРЯБВА ДА ТИ СВЕТНИ ЛАМПАТА ЧЕ СЛИЗАТ И СЕ КАЧВАТ ХОРА
    А И ПЪТЯ Е ТЕСЕН
    М.НГОТО Е ЛУД ДА КАРА ТУКА ТАКА
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 талаз

    2 0 Отговор
    Това е българският ТРАНСПОРТЕР!! Не могат нищо да му направят!
  • 12 хйкхкл

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "БМВ":

    марката е
    с нисан микра колко са убили човек?
    или с мтсубиши колт или мазда 2?
    сещаш се с коя марка има наи много смъртни
    случаи

    Коментиран от #20

  • 13 Kiro

    0 3 Отговор
    Млад циганин уби дърт циганин
  • 14 Коце

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "Васичка Атанасова":

    Васичка, аз съм минавал няколко пъти психо-тест. И познай какви неща има в теста? Нищо общо с онова най-важното, което всеки шофьожр трябва сам да възпита в себе си. всеки шофьор трябва да възпита страха да не удари нящого- човек, животно, ЧРС, мантинела, ... ! когато всеки вземе да се страхува не от КАТ, а от това да не направи катастрофа, тогжава изведнъж ще сеоправи трафика. Всеки ще карпа внимателно и катастрофи може и да се случат, но едва ли смъртнии случаи. Все пак има и заледени участъци. Но много шофьори не се страхуват от това, да не стане авария и пердашат с неразумно каране. А ограничението на скоростта с пътен знак е само от КАТ, но човек трябва сам да си налага ограничентие, ако терена е твърде рисков! А навред е различен и никога няма еднакви условия. Една капка лед може да те прати при висока скорост в трапа, само за секунда да ти усуче предницата и тръгваш към канавката...

    Коментиран от #16

  • 15 Павел

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Аз работя с цигани. 85-90% от работниците във фирмата за сглобяване на кабели за автомобили, са цигани. Мога да кажа, че работят яко. Лошото не е, някой че бил циганин или друг, а личното възпитание на човека - наричат го мирогледа, религията, морал и етика, начин на живот... Аз нямам нищо против да работяс иганите, тези са коректни, единственно ме дразни че пушат в тоалетната не един от тях и става мъгла вътре...а и понякога викат много и шумът е силен. Иначе работят яко, заплатите ни не са високи, но собственника е турчин уважение към него коректен е плаща на числото или нас ледващ ден ако е почивен. почтенн човек и за такива уважение. В предвата работа също работих с цигани, някои бяха точни, други не. пак е до морала. не може да се обобщи за етнос, просто всеки е възпитан по различен начин и затова има огромен диапазон във възпитанията на хората. Смея да кажа, че на пътя, съм срещал вандали шофьори и българи и цигани, но най-важното е, че се мислят за супер скоростни и недостижими много водачи и яко надуват, а пътят не е идеален, има и дупки и опясъчаване и лед затова един път се греши... Най-страшното е да блъснеш човек, дори елен. Ако сам се блъснеш вече е по-малко стрлашно. Риска си е твой.
  • 16 Васичка Атанасова

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "Коце":

    Коце не знам на колко години си
    аз също съм минавал психотест имам В С М Т категория
    но знам едно че със страх не се кара
    който го страх той не става за тази работа
    но истината че че трябва да се ПРЕЦЕНЯВА СИТУАЦИЯТА
    Бог да ни пази от проишествия не го желая на повечето хора
  • 17 гощо

    8 0 Отговор
    ПРОСТИ ГОВЕДА СМЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕМ!!!!!! Приеха нови глоби и санкцйй! Прибирам се снощи,хлъзгаво,мъгла и познайте....всякакви индианци с невъзможни кокали летят като ненормални!!!!! А уж трябва да се стреснат от новите промени?!?!?!?
  • 18 хер флик

    1 3 Отговор
    Не казаха,водача индианец ли е.Че там са голямо племе.
  • 19 ттттттт

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Стийв":

    Защо този ром не кара БМВ , нали ромите карат само БМВ - та , поне така пишат троловете от този сайт (форум) . Аха или ги е ят,че не могат да си позволят хубаво такова , защото са скъсаняци и друго освен да злобеят не могат да направят. Типични българи.
  • 20 БМВ

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "хйкхкл":

    Сигурно има много ти откаде знаеш ,че няма такива случаи.Човек когато е прост неграмотен и с купена книжка или без каквато и да е е опасен на пътя с каквато и да е кола или с велосипед особено.Междодругото тези които се врът в трафика с велосипедите или минават на червено, не спазват никакви правила за движение и създават различна опасност в зависимост.Съм ги кръстил велосиП...расти.
  • 21 краси

    2 0 Отговор
    млад шофьор-идиот, убиец. що им дават коли на такива идиоти.
  • 22 Pencho

    0 0 Отговор
    Edin ciganin po malko ! :-) :-)
  • 23 Гост

    0 0 Отговор
    Да човека зад кормилото има вина за високата скорост с която е карал , но никаде никой не споменава , че там е имало и джип , който пресича пътя на Аудито то не връхлита ей така .