Last news in Fakti

18 Февруари, 2017 15:30 2 790 5

Арести в Пловдив

  • пловдив-
  • арести-
  • дрога

Няколко души са задържани с наркотици при специализирана полицейска операция, проведена от служители на Второ РУ в Пловдив.

В четвъртък по обяд в района на Младежки хълм били проверени два леки автомобила от марката Audi.

От 25-годишен пловдивчанин, пътник в едната от колите, са иззети 0.506 грама марихуана, а 0.674 грама от наркотика били намерени у водача на другия автомобил, 24-годишен от Варна. По същото време на кръстовище между бул. “Шести септември“ и ул. “Св. Валентин“ криминалистите засекли 26-годишен мъж от града, с полицейска регистрация и присъда за наркотици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 марио василев рапъра

    14 2 Отговор
    Браво!! отново родната полиция задържа сериозното количество от 1 грам!! марихуана. Трябваше да се снимате с плячката за добре свършената работа!!
  • 2 Krotali

    8 0 Отговор
    Za milioni nqma zakoni za kokoshka nqma proshka
  • 3 канабуз

    5 4 Отговор
    Еййй Браво! В Австралия,Канада,29 щата вкл. и DC. Чили,Колубия,Перу,Парагвай,Мексико,Холандия,Испания,Австрия,Швейцария,Португалия,Чехия,Армения та дори СЕВЕРНА КОРЕЯ имат толерантни закони ,декриминализиращи употребата и притежанието на Канабис! Само ние в България се борим с всички налични средства и кадри срещу врдната дрога (Канабис) . Даже и в новините пишем за внушителните акции провеждани в окръжен град като Пловдив в който, за 3 грама плява се прахоса много пари,както и време и енергия на кадри ,който можеха да свършат къде,къде по-съществена дейност.
  • 4 Иван

    5 1 Отговор
    Всички дроги на бесилото!
  • 5 mimi

    2 1 Отговор
    Браво, хората ще напуснат тази страна още по-бързо! и туристи няма да пътуват до България, ако те знаят това