Last news in Fakti

23 Февруари, 2017 13:59 1 313 0

Израелците, обвинени в убийство, остават в ареста

  • самоков-
  • убийство

Софийски апелативен съд остави в ареста израелските граждани – Я.Х. и И.Х., привлечени в качеството на обвиняеми за умишлено убийство, съобщиха от Апелативна прокуратура София.

Вечерта на 15.02.2017 г. в местността „Гуцалска вишка“, в землището на с. Гуцал, община Самоков, Я.Х. и И.Х. извършили убийство на техен сънародник – Е.Ф.

Съдът прие доводите на прокурор в Софийска апелативна прокуратура, че съществува реална опасност чуждите граждани, обвинени в тежко престъпление, да се укрият. Те нямат обвързаност с територията на страната и постоянен адрес, поради което следва да останат в ареста.

Около 18.25 часа на 15 февруари в РУ- Самоков е постъпил сигнал за мъж в безпомощно състояние в землището на с. Гуцал и за джип, изоставен на черен път на около 500 метра от него. Незабавно на място са изпратени екипи на полицията и спешна помощ, които са констатирали смъртта на мъжа. При първоначалния оглед по тялото и главата на 26- годишния чужд гражданин са открити следи от охлузвания и кръвонасядания.

Разследването на убийството продължава под ръководството на Окръжна прокуратура – София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА